Play Video

LEVERANSROBOT

Spara samtidigt som du effektiviserar verksamheten!

Gratis rådgivning: 010-641 08 00

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Telefon

Webot - din bästa rekrytering

Rekrytera en leveransrobot som Runner för bara 18% av lönekostnaden!

Så här fungerar Webot leveransrobot:

Effektiviserar leveranser mellan kök och servering. Hanterar upp till 60 kg last åt gången, motsvarar cirka 2 anställda.

Arbetar dygnet runt och är lika lätt att hantera som en iPad. Roboten är inte en vagn utan en trygg medarbetare!

24 – 48 mån hyresavtal med full service.

Morgondagens teknik är här, spara 250 000 kr per år!

En anställd kostar cirka 304 000 kr/år, Webot kostar från 36 000 kr per år. På 4 år sparar du en miljon kronor!

Vara robotar

Överlägset marknadens bästa leveransrobotar:

Från 120 kr per dag

Hyr leveransroboten som är lika enkel att hantera som en iPad och som motsvarar dubbelt så mycket i effektivt arbete.

På 4 år sparar du en miljon kronor!

Webot leveransrobot är smart, säker och kostnadseffektiv.

Framtiden är här, välkommen!

Webot automatiserar hotell – och restaurangbranschen. Vi är störst på självkörande leveransrobotar för framtidens sätt att jobba effektivt.

Rekrytera en leveransrobot som Runner för bara 18% av lönekostnaden!

Över 300 nöjda kunder

Genom smart automatisering med självkörande serveringsrobot effektiviserar vi hotell- och restaurangbranschen.

Play Video
Play Video
Play Video about youtube-Gröna-Lund-Kaskad
Play Video about youtube-Liseberg-Al-Parco
Play Video about youtube-Liseberg
Play Video

Morgondagens teknik är här.

Spara 250 000 kr per år!

Webot automatiserar sjukvård, hotell- och restaurangbranschen. Vi är störst på självkörande leveransrobotar för framtidens sätt att jobba effektivt.

Rekrytera en leveransrobot som Runner för bara 18% av lönekostnaden!

Webot serveringsrobot och leveransrobot för restaurang, hotell och sjukhus

Vi erbjuder en innovativ lösning för att förbättra effektiviteten och kundupplevelsen inom servicenäringen. Dessa avancerade robotar kombinerar smart teknik och autonomi för att hantera servering och leverans av mat och dryck på ett snabbt, säkert och effektivt sätt.

Restauranger, hotell och sjukhus möter ofta utmaningar när det gäller att hantera den ökande efterfrågan och ge en exceptionell service till sina gäster och patienter. Här kommer Webot in i bilden som en pålitlig partner. Webot serveringsrobot och leveransrobot kan programmeras för att navigera genom trånga utrymmen och undvika hinder, vilket gör den till en idealisk lösning för platser där rörlighet kan vara begränsad.

Genom att använda Webot-robotar kan restaurangpersonal frigöra tid från repetitiva uppgifter som att ta upp beställningar och leverera mat till bordet. Detta gör att personalen kan fokusera på att ge en personlig service och se till att gästerna är nöjda. Dessutom kan Webot-robotarna hjälpa till att minska väntetiderna och förbättra effektiviteten i restaurangen.

Inom hotellbranschen kan Webot-robotar användas för att erbjuda snabb och effektiv room service. Gästerna kan enkelt beställa mat och dryck genom en app och sedan få sina beställningar levererade direkt till deras rum av en Webot-robot. Detta sparar tid för gästerna och ger dem en bekväm och smidig upplevelse.

På sjukhus kan Webot-robotar vara ovärderliga för att underlätta distributionen av mat och mediciner till patienter. Dessa robotar kan programmeras för att leverera måltider och läkemedel på exakta tider och till rätt platser, vilket minskar risken för fel och hjälper till att säkerställa att patienterna får rätt vård.

Sammanfattningsvis erbjuder Webot serveringsrobot och leveransrobot en banbrytande lösning för att förbättra effektiviteten och kundservicen inom restaurang-, hotell- och sjukhusbranschen.

Webot  robotar kan hjälpa till att frigöra personalens tid, minska väntetider, öka produktiviteten och ge en överlägsen upplevelse för gäster och patienter. Genom att investera i denna avancerade teknik kan företag inom servicenäringen skapa en framtidssäker och konkurrenskraftig verksamhet.

Ring mig nu!

Vill du veta mer? Fyll i ditt email och nummer.

Telefon - Email

BOKA DEMO & FÅ OFFERT

Fyll i giltig information nedan, TACK!

Välj robot av intresse